Cotril Texture volumising spray 250 ml

Log ind for at se pris

Tør teksturerende spray med gas og frugtagtig duft. Det er det ideelle produkt til at give volumen og tekstur til kedeligt og volumenfrit hår. Beriget med risstivelse, som absorberer urenheder og overskydende talg , genopretter vitalitet og friskhed til håret, og med aktive balsam for en fugtgivende virkning. Den virker på få minutter og efterlader øjeblikkeligt håret luftigt, blødt og rent.

Fordele for dig:
formuleret uden parabener, sulfater og farvestoffer, virker det ved at absorbere talg ophobet i håret takket være de naturlige pulvere, der er indeholdt i det; desuden giver de plejende aktive stoffer volumen og en behagelig mat effekt. Fikserende kraftv 1/6.
Ideel til alle hårtyper.

Anvendelse:
Ryst godt før brug og påfør i tørt hår fra en afstand på 20-25 cm. Spray på rødder og længder ved at løfte enkelte tråde.

Ingredienser:
Butan, Propan, Isobutan, Alcohol Denat, Oryza Sativa (ris) stivelse, Isododecan, Isopropyl Myristat, Capryl/Capric Triglycerid, Silica Dimethyl Silylat Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Parfume (Duft), Citronellol.

Listen over ingredienser kan blive opdateret. Vi råder dig til at henvise til formlen på produktemballagen.

Varenummer (SKU): PNCOTSY0480 Kategori: