Vores udvalg af produkter er fra de absolut bedste mærker i branchen. Vi er altid på udkig efter det bedste og mest innovative, som markedet kan tilbyde – inklusive værktøj og elektriske produkter.

Vores mål er ikke at have alle produkter – kun de bedste og mest professionelle.

Cotril

Cotril er ultimativ luksus haircare med alt hvad en moderne forbruger forventer. Og med en kontrolleret distribution kan vi med sikkerhed sige at serien er forbeholdt frisørsaloner.

KØB HER

TRINITY Haircare

TRINITY Haircare er et moderne schweizisk mærke, der bruger det bedste, som naturen har at tilbyde. Produkterne indeholder så mange naturlige ingredienser som muligt. Er ikke testet på dyr og lever op til de højeste standarder for ydeevne, brugervenlighed og design. Et innovativt og alsidigt brand.

KØB HER

Mowan

Mowans mission er at konstant at være på forkant med frisørens behov i en moderne salon, at skabe værktøj som enten løser en opgave eller effektiviserer en allerede eksisterende service med større kvalitet eller mere effektiv for både dig som frisør og for dine kunder tid. Kort sagt skaber Mowan profesionelle produkter, som gør din arbejdsdag mere effektiv og lønsom.

KØB HER

Sanasella

Sanasella® stolen er lavet udelukkende til frisører og blev udviklet i samarbejde med ergonomer, fysioterapeuter og frisører. Målet er at forbedre frisørernes arbejdsdag.

KØB HER

Cindarella

Cindarella Hos YSP finder du hele udvalget af de fantastiske møbler fra franske Cindarella.

Kontakt en af vores sælgere for mere info eller book et møde.

KØB HER

Tailor’s

Tailor’s er et schweizisk mærke til mænd. Produkterne er omhyggeligt udviklet til at imødekomme mænds behov både med plejeprodukter og styling produkter af højeste kvalitet. Alt, hvad en mand har brug for, til at skabe den seje frisure til en overkommelig pris.

KØB HER

Tilbehør

Vi vælger vores tilbehør, så det passer til behovene i den moderne salon. Her finder du alt, hvad du behøver til din salon til en rimelig pris. Du er velkommen til at kontakte os om eventuelle yderligere tilbehør, så finder vi en løsning på det du har brug for.

KØB HER