Mød YSP

Hos YSP er vi alle meget passionerede for vores branche, og vi er fast besluttede på altid at have kun de bedste produkter til rimelige priser. Det betyder, at når du handler hos YSP, får du de bedste produkter og det bedste tilbehør på markedet, da vi kun ønsker det bedste for dig og din salon. Dette gælder også for vores uddannelses- og inspirationsaftener – i vores eget studie i København og rundt omkring i Skandinavien. Vores mål er at blive din foretrukne salonpartner. Intet mindre.

Salon Partnerne

Michael Hornshøj startede i frisørbranchen for over 20 år siden. Han startede hos Robert’s Frisørartikler. 12 år senere åbnede Michael All4hair, som hurtigt blev en af ​​de mest foretrukne grossistpartnere for frisører, der tilbyder en bred vifte af mærker og salontilbehør til lave omkostninger. Kort efter åbnede han også All4hair op i Sverige, og i dag driver Michael og ejer Brands4hair ud over YSP.

Tom Skou har været i frisørindustrien i over 30 år og har arbejdet med næsten alle aspekter af branchen – fra topsaloner i København og London til at skabe kollektioner og uddannelseskoncepter for nogle af de mest kendte brands og virksomheder i Europa.

Patrick Chan er en prisvindende art director, designer og konceptudvikler. Han er den kreative sparringpartner til Tom og Michael i YSP, hvor han arbejder på tværs af medieplatforme for at sikre virksomhedens visuelle røde tråd. Nå, ja, og så er han gift med en frisør.